۞ پایگاه خبری تحلیلی صبح تازه :
به تازگی و طراوت صبحگاهی روزتان را با تازه ترین اخبار " صبح تازه " آغاز کنید .
Saturday, 14 December , 2019
امروز : شنبه, ۲۳ آذر , ۱۳۹۸ - 17 ربيع ثاني 1441
شناسه خبر : 77414
  پرینتخانه » مناطق آزاد تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱:۲۱ | 18 بازدید |

افزایش ارزش افزوده ماهی خشک در قشم

به گزارش صبح تازه،مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم از برنامه تولید ماهی خشک به شیوه صنعتی با هدف افزایش ارزش افزوده در این جزیره خبر داد.

افزایش ارزش افزوده ماهی خشک در قشم

به گزارش  صبح تازه به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد قشم، حامد عبدالهی با اعلام این خبر، اظهار داشت: واحدهای فرآوری محصولات شیلاتی قشم در فرآیند تولید ماهی خشک به شیوه سنتی و به صورت غیربهداشتی از کمترین میزان ارزش افزوده برخوردار بودند.

وی اضافه کرد: رعایت نشدن بهداشت، مشکلات زیست محیطی مردم جزیره و همچنین کاهش شدید ارزش افزوده ماهی خشک تولیدی، از عیب های روش تولید ماهی خشک به روش سنتی است.

به گفته عبدالهی، یکی از مشکلات شیوه سنتی تولید ماهی خشک در قشم، انتشار بوی نامطبوع آن در روستاهای همجوار این صنعت بود که استفاده از روش های صنعتی مانع از بروز بوی نامطبوع ماهی خشک می شود.

وی با اشاره به مزیت های تهیه و تولید ماهی خشک با روش صنعتی و بهداشتی، خاطرنشان کرد: با این روش می توانیم از میزان فسفر، پروتئین و کلسیم بالای ماهیان سطح زی همچون ساردین و مَتو در زمینه خوراکی هم استفاده کنیم.

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: برای افزایش میزان ارزش افزوده تولید ماهی خشک در جزیره قشم، از بسته بندی مناسب و برندسازی این محصول هم استفاده می کنیم.

عبدالهی با بیان اینکه در حال حاضر دو شرکت در منطقه آزاد قشم و در حوزه تولید ماهی خشک به شیوه صنعتی فعالیت می کنند، افزود: سه واحد جدید هم برای تولید ماهی خشک به شیوه صنعتی از سازمان منطقه آزاد قشم مجوز فعالیت دریافت کرده اند.

وی تصریح کرد: براساس تحقق اهداف نامگذاری سال رونق تولید، می توان با برنامه ریزی برای افزایش ارزش افزوده از چرخه تولید ماهی خشک در قشم، شاهد رشد اشتغالزایی در این حوزه باشیم.

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم در پایان گفت: هم اینک کشورهایی مانند سریلانکا، چین و کشورهای حاشیه خلیج فارس مهمترین خریداران این محصول هستند که با بهبود وضعیت تولید و بسته بندی با کیفیت می توانیم به افزایش مقاصد صادراتی ماهی خشک و رشد ارزآوری این محصول امیدوار باشیم.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.