۞ پایگاه خبری تحلیلی صبح تازه :
به تازگی و طراوت صبحگاهی روزتان را با تازه ترین اخبار " صبح تازه " آغاز کنید .
Tuesday, 10 December , 2019
امروز : سه شنبه, ۱۹ آذر , ۱۳۹۸ - 13 ربيع ثاني 1441
شناسه خبر : 74012
  پرینتخانه » اجتماعی تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۴ | 14 بازدید |

نظارت مستمر بر طبخ غذای موکب‌های مسیر نجف به کربلا

به گزارش صبح تازه : رییس کمیته نظارت و بازرسی ستاد اربعین استان تهران از نظارت مستمر بر طبخ غذا در موکب‌های مسیر نجف به کربلا خبر داد. زنگیشه در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ایسنا به نجف اشرف گفت: در اربعین امسال با توجه به برداشته شدن موضوع اخذ ویزا شاهد افزایش بی‌سابقه جمعیت هستیم […]

نظارت مستمر بر طبخ غذای موکب‌های مسیر نجف به کربلا

به گزارش صبح تازه :

رییس کمیته نظارت و بازرسی ستاد اربعین استان تهران از نظارت مستمر بر طبخ غذا در موکب‌های مسیر نجف به کربلا خبر داد.

زنگیشه در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ایسنا به نجف اشرف گفت: در اربعین امسال با توجه به برداشته شدن موضوع اخذ ویزا شاهد افزایش بی‌سابقه جمعیت هستیم به شکلی که شاید نسبت به سال‌های گذشته جمعیت دو برابر شده است.

وی افزود: امسال بیش از ٣٠٠ موکب از استان تهران در مسیر نجف به کربلا مستقر شده است که بحث پذیرایی و اسکان زائران را دنبال می کنند بر همین اساس تیم‌های بازرسی از طرف ستاد اربعین استان تهران موضوعات بهداشتی به ویژه در طبخ غذا را دنبال می‌کنند.

وی ادامه داد: تیم‌های نظارتی با توجه به ضرورت لزوم حفظ سلامت زائران بر نحوه و کیفیت طبخ غذا، نحوه نگهداری مواد اولیه در سردخانه‌ها نظارت دقیقی را اعمال می کنند.

وی تاکید کرد: تیم‌های بازرسی با بهره گیری از چک لیست‌هایی که در اختیار دارند بازرسی‌ها را انجام می دهند و اگر کوتاهی وجود داشته باشد تذکرات و راهنمایی‌های لازم را به موکب‌ها ارائه می کنند.

انتهای پیام



منبع خبر

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.